English German Russian Polish Romanian
Fapte interesante despre sunet...
Centrul de presă
  Ştiri
  Premii


Produse
Microlab SOLO 7C în testul: evaluare 10/10!
2/9/2013

În cazul în care vă doriţi un system de boxe stereo care să îmbine o putere mare cu o calitate la cel mai înalt nivel, vă puteţi îndrepta privirea către Microlab Solo 7C.

Microlab SOLO 3C în testul
1/8/2013

Revista Chip a testat luna trecuta boxele Microlab SOLO3C, iar in urma evaluarii produsul a primit 10 puncte din 10.

FC 20: bass-ul perfect!
4/6/2013

Noul Microlab FC20- design elegant si sunet de calitate.

MD 220 – format ideal pentru tablete si notebook
4/6/2013

Cel mai nou produs Microlab este o boxa portabila. MD220 este solutia ideala pentru utilizatorii de tablete si telefoane mobile inteligente. Sunet puternic si pur, design atractiv si modern pentru cei pasionati de muzica.

FC10 – design si calitate
1/6/2013

Unul dintre cele mai noi modele Microlab– FC10 – este dedicat celor pasionati de design si tehnologie in acelasi timp, datorita formei unice si inovatoare. Sistemul are incorporat procesor digital (DSP) pentru un sunet pur si clar.

Schimbări în companie
30/8/2010

În istoria „Microlab” a avut loc un eveniment foarte important, chiar epocal: fondatorul firmei şi patronul ei permanent domnul Zhang Ci a demisionat, şi deja din 11 iunie 2010 doctorul Irving Wang a început activitatea în calitate de noul director general al companiei „Microlab”.

Evaluarea boxelor stereo active Microlab SOLO-6
10/2/2010

Atunci când piaţa este controlată de actori mari, multe companii rămân fără atenţie. Una dintre aceste companii este Microlab Technology Co. LTD, fabricile căreia se află în China. Este puţin probabil că aţi mai auzit vreo-dată de compania Microlab, în această analiză, însă,  vă vom relata despre acest producător relativ necunoscut, care fabrică produse destul de calitative şi care îl are în calitate de consultant pe cunoscutul specialist în domeniul creării difuzoarelor Peter Larsen.

Evaluarea sistemului acustic Microlab H11
10/2/2010

акустика для ПК Microlab H11 H11 – încă un sistem acustic realizat de compania Microlab în cadrul seriei de produse multimedia destinate utilizatorilor exigenţi. Se presupune că este un model ordinar, destinat pentru cei ce nu sunt gata să procure boxe din seria Solo. Cu toate acestea, sistemul are unele particularităţi deosebite.

Microlab PRO-3: mijlocul de aur
3/11/2009

Acei pentru care Solo 7 este un exces, iar modele de birou nu îi mai satisfac, acei cărora le place sunetul bun, dar nu suferă de o formă avansată de audiofilie care îi face pe oameni să schimbe în fiecare an boxele trecând la modele tot mai scumpe şi mai scumpe, acei care preţuiesc nu numai conţinutul dar şi exteriorul – toţi aceşti oameni trebuie să vadă Microlab PRO-3.
Copyright © 2009 Microlab Electronics Co., Ltd. All rights reserved.
Created by JumpEffect